Om oss info_outline

Hogne Myrvold & Co ble etablert av Hogne Myrvold i 1985. Firmaet er en direkte utvidelse av Tømrermester Hogne Myrvold som ble etablert tre år tidligere.


Bedriften er velrenommert og har en lang og grunnfast tradisjon på å levere solid håndverk, noe som gjenspeiles i en stabil og trofast kundemasse. I tillegg til høy teoretisk og praktisk faglig kompetanse innen alle virksomhetsområder, har Hogne Myrvold & Co spisskompetanse innen en rekke kjerneområder. I kraft av vår kunnskap, erfaring, og kompetanse er vi en aktør som leverer det vi avtaler. Pålitelighet og punktlighet er lovord vi liker å bli forbundet med.

Våre oppdragsgivere er hovedsakelig større eiendomsbesittere, stat og kommune.

Selskapet har egen stab av tømrere, snekkere, gulvleggere, og murere. Hogne Myrvold & Co består i dag av rundt 15 medarbeidere, men samarbeider med flere andre aktører som har spesialisert seg på de øvrige fagene innenfor bygg og anlegg. Ved total- og hovedentrepriser samarbeider vi tett med underentreprenører.

Dette gjør at vi kan påta oss de fleste oppdrag - store og små. Selskapet har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 for bygninger og installasjoner. Vi har også tømrermestere /bygningsingeniører som fungerer som bygge- og prosjektledere.


Kvalitetskontroll / HMS info_outline

Kvalitetskontroll innenfor bransjenormer er godt fundamentert i driften. Internkontroll rutinene er vel gjennomarbeidet og inngår så vel som en daglig selvfølgelighet til en overordnet målsetning for hele organisasjonen.

 

Organisasjon

Daglig leder og teknisk ansvarlig er tømrermester Hogne Myrvold. Han har 35 års erfaring fra bransjen, og mesterbrev fra 1983. Økonomisjef og stedfortreder for daglig leder er tømrermester Roy Bentzen.